EUCERIN SUN Emulze na opalování na obličej s depigmentačním účinkem Pigment Control SPF 50+ 50 ml

Žádaný produkt EUCERIN SUN Emulze na opalování na obličej s depigmentačním účinkem Pigment Control SPF 50+ 50 ml od kvalitní značky nyní za cenu 411 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
370 Kč
doprava zdarma
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

EUCERIN Emulze na opalování na obličej s depigmentačním účinkem Pigment Control SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu pleti proti UVA/UVB zářením. Chrání pleť před příznaky fotostárnutí. Příjemná lehká emulze se rychle vstřebává do pleti a zanechává ji hebkou.Technologie Pigment Control s patentovanou účinnou látkou Thiamidol viditelně redukuje tmavé pigmentové skvrny. Zároveň zabraňuje jejich opětovnému vzniku. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje fotostabilní a širokospektrální filtry, které chrání pleť proti škodlivým UVA/UVB paprskům. Zároveň blokuje i vysokoenergetické viditelné světlo, které způsobuje poškození pleti – předčasné stárnutí, spálení, hyperpigmentace. Vlastnosti produktu:Ocean Formula složení respektující oceány (neobsahuje škodlivé látky ani mikroplasty).Lehká textura se rychle vstřebává do pleti.Zajištuje velmi vysokou UVA/UVB ochranu SPF 50+. Patentovaný Thiamidol redukuje pigmentové skvrny a zabraňuje jejich novému vzniku.Vhodný i pro citlivou pleť.Opalovací emulze obsahuje přírodní antioxidanty licochalcon A a kyselinu glycyrrhetinovou z kořene čínské lékořice. Neutralizují volné radikály a starají se o přirozenou obnovu a ochranu DNA pleti.  Balení obsahuje 50 ml.

Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Přejeme vám příjemné nakupování.

Popis produktu

  • Cena: 411 Kč
  • Výrobce: Beiersdorf

EUCERIN SUN Emulze na opalování na obličej s depigmentačním účinkem Pigment Control SPF 50+ 50 ml

Další produkty od výrobce

Beiersdorf

od firmy Beiersdorf - tento artikl objednávejte za výhodnou cenu 411 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Zdarma
  • PPL Parcelshop: +55 Kč
  • PPL- doručení na adresu: +79 Kč
  • Osobní odběr Zásilkovna: +49 Kč
Platba

  • Dobírka: Zdarma
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Google Pay: Zdarma