A-DERMA Exomega CONTROL Emolienční mléko 400ml

Perfektní A-DERMA Exomega CONTROL Emolienční mléko 400ml od kvalitní značky v akci za 639 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
539 Kč
doprava zdarma
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Emolienční mléko proti škrábání EXOMEGA Control snižuje suchost, zarudnutí a podráždění suché pokožky se sklonem k atopii.Přírodní zvláčňující péče s trojím zklidňujícím účinkem proti škrábání, proti podráždění a proti začervenání pokožky účinně snižuje nepříjemné svědění pokožky a zmírňuje její citlivost i při jediné aplikaci denně. Tím zlepšuje tak každodenní život pacientů po celém světě.EXOMEGA Control Emolienční mléko je přípravek bez parfemace a jiných kontroverzních látek a složek živočišného původu. Vhodný již od narození. Zvláčňující mléko obsahuje 95 % složek přírodního původu, má výživnou, nelepivou a nemastnou texturu, která se snadno nanáší a rychle vstřebává. Můžete se tak obléknout ihned po aplikaci. Řada EXOMEGA Control, stejně jako ostatní řady značky A-Derma, obsahuje unikátní rostlinnou aktivní látku 100 % přírodního původu – ovsa Rhealba® pocházející z ekologického zemědělství.Má příznivý vliv na křehkou pokožku a snižuje projevy zánětu. Extrakt z mladých výhonků ovsa Rhealba® neobsahuje dráždivé proteiny a má zklidňující, obnovující a hydratační účinky na pokožku celé rodiny.Emolienční krém snižuje suchost pokožky a posiluje kožní bariéru díky filaxerinu a vitaminu B3, zatímco výtažek z ovsa Rhealba® pomáhá obnovit rovnováhu kožního mikrobiomu*. Stejně tak jako všechny naše emolienční produkty hygieny a péče EXOMEGA Control, byl i Emolienční krém proti škrábání zmíněn v evropských dermatologických doporučeních pro atopický ekzém: Emollient PLUS**. *Výzkumná studie – hodnocení účinku přípravku EXOMEGA Control na mikrobiom atopiků po 7 dnech aplikace **Aktuální složení sestávající z pomocných látek a dalších neléčivých účinných látek. Uznáno Evropským dermatologickým fórem – Pokyny pro léčbu atopického ekzému (atopická dermatitida), 2018.Kromě každodenní péče doporučujeme zvážit používání mycího emolienčního přípravku EXOMEGA Control přizpůsobeného potřebám suché pokožky se sklonem k atopii. Použití mycího mycího emolienčního přípravku zvyšuje účinnost emolienční péče.Balení obsahuje 400 ml.

S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Popis produktu

  • Cena: 639 Kč
  • Výrobce: Pierre Fabre

A-DERMA Exomega CONTROL Emolienční mléko 400ml

Další produkty od výrobce

Pierre Fabre

od oblíbené společnosti Pierre Fabre - tento produkt doručujeme za jedinečnou cenu 639 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Zdarma
  • PPL Parcelshop: +55 Kč
  • PPL- doručení na adresu: +79 Kč
  • Osobní odběr Zásilkovna: +49 Kč
Platba

  • Dobírka: Zdarma
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Google Pay: Zdarma