Braun Series 7 BT 7420 Grey pánský holicí strojek

Výjimečné zboží Braun Series 7 BT 7420 Grey pánský holicí strojek pocházející od značky ve slevě 1515 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 334 Kč
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

S profesionálním zastřihovačem vousů Braun Series 7 získejte doma svěží vzhled jako od holiče. Přesný v každém tahu s naším nejostřejším břitem ProBlade. Funkce Autosense zajišťuje rovnoměrné oholení všech vousů. Ovladač ProWheel se 40 nastaveními délky. 100 minut bezdrátového provozu.Vlastnosti:Každý den jako z barber shopu: dokonalá přesnost a 100% kontrola s profesionálním zastřihovačem vousů Braun 7 Professional.   Profesionální úprava v každém tahu: doživotně ostrý břit ProBlade zachytí i chloupky v těžko přístupných místech a technologie AutoSense zajistí dokonale rovnoměrné zastřižení jakýchkoli vousů.   100% kontrola na dosah ruky: pomocí otočného ovladače Precision Wheel si vyberte ze 40 nastavení délky po přesných 0,5 mm krocích.   Zastřihujte, tvarujte a prostřihujte s jistotou doma: prémiové holičské nástroje vám pomohou dosáhnout přesných detailů, hladkého střihu a rovnoměrného zastřižení pro dokonalou úpravu.    S odolnou konstrukcí, která vydrží: tento zastřihovač pro muže je 100 % vodotěsný, takže jej lze snadno čistit, má výkonnou Li-Ion baterii se 100minutovým bezdrátovým provozem, doživotně ostré břity, nabíjecí stojánek a pouzdro pro uložení v koupelně.Obsah balení:1× zastřihovač vousů včetně zastřihovací hlavy ProBlade 1× přesná zastřihovací hlava 1× přesný hřeben na vousy (0,5–10 mm) 1× přesný hřeben na vlasy (10,5–20 mm) 1× nástavec na prostřihování vousů1× holicí strojek Gillette ProGlide 1× vyměnitelná kazeta Gillette ProGlide 1× nabíjecí stojánek 1× šablona na tvarování vousy 1× čisticí kartáček 1× pouzdro na zip

U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Neplaťte jinde víc, než musíte.

Popis produktu

  • Cena: 1515 Kč
  • Výrobce: Procter & Gamble

Braun Series 7 BT 7420 Grey pánský holicí strojek

Další produkty od výrobce

Procter & Gamble

od oblíbené společnosti Procter & Gamble - tento hit seženete v právě probíhající akci za 1515 Kč. Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezen. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Zdarma
  • PPL Parcelshop: +55 Kč
  • PPL- doručení na adresu: +79 Kč
  • Osobní odběr Zásilkovna: +49 Kč
Platba

  • Dobírka: Zdarma
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Google Pay: Zdarma